Bellen voor Contact

….de kracht van zeepbellen.

Een uitgave in full colour, 144 pagina’s, voorzien van een harde kaft. Dit boek is voor iedereen die jong van geest is of dat wil blijven. Over dit luchtige onderwerp, ’ZeepBellen’ bestaat nog geen boek, dus dat wordt de hoogste tijd! Dit boek verschijnt in juli 2021. De positiviteit die voortkomt uit dit boek zal iedereen inspireren. In ontmoetingen en in het spelen, heerlijk buiten samen in beweging.
Het boek is een initiatief van Myra “BelleDame” Steens (auteur) en Bart “BellenBaas” Durand (inspirator). Samen met nog acht andere “Bellenkunstenaars” delen zij in dit boek hun verhalen. Fascinerende ontmoetingen tussen zeepbellen en mensen. Bellen zijn veel meer dan alleen zeep en water!

Boek Bellen voor Contact
Een ”doe-het-ook-lekker-zelf-boek”. Je vindt er veel praktische tips en inspiratie. De zeepbellen hebben ook een leerzame kant voor de jonge of oudere onderzoeker.
Zelfs het geheim achter “het recept”, belangrijk voor het maken van goed sop, wordt met liefde door ons met jullie gedeeld. Zo verspreiden wij onze boodschap met het rondstrooien van zeepbellen. Samen geven we de wereld meer kleur.
Met bijdragen van Flip Looyen, Henk Vlot, Arno Huibers, Anne Mijke van Harten, Inge Schilders, Touria Benabbas, Lilith Schaap, Thamon en Kymo van Blokland, Myra Steens en Bart Durand
Het boek ‘Bellen voor Contact’
– de kracht van zeepbellen.

Boek is te bestellen voor € 17,50
Leverbaar: na 7 juli 2021

Als u nu al bestelt, betaalt de BellenBaas de verzendkosten.

Ik wil graag bestellen:

5 + 10 =

BelleDame & BellenBaas